Sortiment


ProjektVill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer

Tel: 0431-44 92 00

Planering och ProjekteringDecenniers erfarenhet

Hos Rantzows hittar du mångårig erfarenhet och marknadsledande kompetens. Skräddarsydda, kundanpassade helhetslösningar är vår vardag, och vi har över tusen framgångsrika sportanläggningsprojekt bakom oss, i gott samarbete med arkitekter, byggentreprenörer, kommuner och andra beställare.

 

Helhetslösningar

Vi på Rantzows har många års erfarenhet – och över tusen framgångsrika sportanläggningsprojekt bakom oss. För oss är skräddarsydda, kundanpassade helhetslösningar vardag.

Decenniers samarbete med arkiteter, byggentreprenörer, kommuner och andra beställare har stärkt vår marknadsledande kompetens och kunskap hur anläggningen ska planeras och utrustas.

Genom egen tillverkning så kan vi erbjuda unika möjligheter när det gäller utförande, design, färg och materialval.

   
 

Projektering

Vi arbetar efter en effektiv, snabb och säker process för varje projekt. Från första streck till sista skruven – från idé till avspark.

Vi ger arkitekten kompletta skräddarsydda lösningar, genom egna konstruktörer kompetent rådgivning och projektförutsättningar liksom val av totallösning och utrustning. Därefter presenterar vi en tydlig CAD-baserad helhetslösning – alltid baserad på beställarens behov och önskemål samt gällande krav och bestämmelser.

Vi ger byggentreprenören projekteringshjälp under byggtiden för anpassning av utrustning i anläggningen. Ge oss förutsättningarna så sköter vi resten i rätt kvalité, i rätt tid och med rätt kompetens för exempel avväxlingar och förstärkningar.

Vår medverkan ger beställaren en modern anläggningen som uppfyller alla myndighets-, sport- och säkerhetskrav och som ofta blir mer ekonomisk genom färre fel.
 

 

Gör rätt från början!

Varje sportanläggning är unik. En ny anläggning måste planeras utifrån de vilka aktiviteter och sporter som ni ska ägna er åt där. Ta kontakt med våra inredare och ingenjörer i ett tidigt skede, så kan vi redan från början lösa problem och besvara frågor kring standarder, regleringar och andra bestämmelser.