Första Femman

Våra samarbetspartners i Rantzow-gruppen 

Från start till mål

Varje sportanläggning är unik. En ny anläggning måste planeras utifrån de aktiviteter och sporter som ni ska ägna er åt där. Ta kontakt med någon av våra samarbetspartners i ett tidigt skede, så kan vi redan från början lösa problem och besvara frågor kring ditt projekt. Med tanke på vår erfarenhet och breda kompetens vågar vi kalla oss för Första Femman!
 

Första Femman erbjuder

1

Kompletta sport- och idrottsanläggningar både utomhus och inomhus.  

Du kan även bläddra i vår folder >>

2

Totalleverantör av alla sorters sportgolv.  

3

Helhetslösningar för ishallar.  

4

Planvärme till fotbollsplaner.  

5

Kyla och pist till hockey och bandy.  

6

Redskap och utrustning för tävlings- och träningsgymnastik.  

7

Skräddarsydda ridå- och nätväggar.  

8

Stort sortiment för en aktiv utemiljö.  
 

 

Rantzows Sport

Med flera tusen uppdrag bakom oss är vi Sveriges ledande leverantör av kompletta sportanläggningar. Vi är en trygg partner som hjälper dig genom hela processen eller från start till mål som vi brukar säga.

Läs mer om Rantzows Sport >>

     
 

Istech

Hockey, bandy, curling och specialytor för skridskoåkning. Ofta handlar det om komplexa anläggningar med flera enheter för olika aktiviteter och evenemang på is. Vi finns med från idé till färdigt projekt.

Läs mer om Istech >>

     
     
 

Diedrichs Multiroll

Hissbara ridåväggar och nätväggar ger en enorm flexibilitet i sporthallar och gymnastiksalar. Ibland krävs en ljudisolerad avskärmning, ibland räcker ett nät för att skilja aktiviteterna åt. Vi skräddarsyr efter era unika behov.

Läs mer om Diedrichs Multiroll >>

     
     
 

LEG

Vi är specialister på utveckling av redskap för inlärning, träning och tävling i gymnastik. Vår målgrupp sträcker sig från barn till elit.

Läs mer om LEG >>

     
     
 

ZAC Sport

Från Idé och Planering till Installation och Linjering. En av de viktigaste egenskaperna för en idrottshall sitter i golvet. Alla sporter har dessutom olika krav och önskemål på golvets känsla och egenskaper. Vår långa erfarenhet har gjort oss till specialister på att hitta rätt.

Läs mer om ZAC Sport >>