Öppet dygnet runt

  Om våra produkter   Stora som små   Din kompletta partner

Våra referenser


Behöver du inspiration? Eller är du bara nyfiken på hur andra har gjort? Här ser ni några exempel på projekt som vi har genomfört den senaste tiden.

Kontakta oss om ni vill komma i kontakt med våra referenspersoner >>

Vill du ha fler referenser? Klicka här för referenslista >>
Ekebyhov sporthall, Ekerö

Till Ekebyhov sporthall har vi levererat sporthallsinredning, sportgolv, hoppgrop, resultattavlor och omklädningsrum.


Krokomshallen, Krokom

Vår fällbara läktare är unik på flera sätt, inte minst eftersom den kan placeras i stort sett i alla lokaler som behöver åskådarplatser. Vi har levererat sju 4-raders sektioner med en sammanlagd läktarkapacitet på cirka 140 platser till Krokomshallen i Krokom.


Legends Arena, Moskva

Legends Arena i Moskva kommer bland annat att stå som värd för Ishockey-VM 2016. Till den nybyggda arenan har vi levererat totalt 620 omklädningsskåp, fördelat på följande modeller. Standard: 340 st, Exclusive: 130 st, Basic: 150 st. Vi har dessutom levererat 13 sektioner med 4-radiga fällbara läktare.


Idrottshallen, Svalöv

Till idrottshallen i Svalöv har vi levererat sporthallsinredning, sportgolv till den stora hallen samt trägolv i samlingssalen, ridåvägg, läktarbänkar, förrådsportar, omklädningsbänkar och omklädningsskåp, dvs en komplett leverans.


Vintervikshallen, Stockholm

I augusti stod Vintervikshallen färdig. Hallen går att använda till en rad olika sporter och vi har levererat sporthallsinredning, sportgolv, resultattavla och inredning för omklädningsrummen. Vi har även utrustat hallen med lös utrustning som exempelvis plintar, bockar, gymnastikbänkar, bordtennisbord och innebandymål.


Vintrosa sporthall, Vintrosa

Till den nya sporthallen i Vintrosa, som stod klar i juni månad, har vi levererat sporthallsinredning, ridåvägg och inredning för omklädningsrummen.


Pumptrack, Luleå kommun

Vi har levererat två stycken Pumptracks av modellen Speedring till Luleå kommun. Därmed var Luleå kommun först ut i Sverige med Modular Pumptrack från vår samarbetspartner Bikeparkitect. Banorna återfinns på Örnäset och vid Extrem- och boulehallen.


Högåsskolan, Knivsta

Till Högåsskolan i Knivsta har vi levererat bomsystem, lodlinor, vägghängda basketmål, romerska ringar och en fällbar scen. Vi har även monterat en okrossbar spegel och balettstång till danssalen. Linjeringen på sportgolvet är utförd av ZAC Sportgolv som levererar sportgolv av olika typer.Bäckaskolans Pulsarena, Gnosjö

Totalleverantör och installatör av en ny Pulsarena i galler med måtten 24x12 m. Till Pulsarenan som finns på Bäckaskolan i Gnosjö har vi förutom själva arenan även stått för markarbete och Bergo ECO Multisport som underlag. 

Knislinge sporthall, Knislinge

Till Knislinge sporthall har vi levererat sportgolv, sporthallsinredning, teleskopläktare, omklädningsbänkar och krokar samt ridåvägg.Pulsarena Hillerstorps skola, Hillerstorp

Totalleverantör och installatör av en ny Pulsarena i lärk med måtten 24x12 m. Till Pulsarenan som finns på skolan i Hillerstorp har vi även stått för markarbete, belysning och Bergo ECO Multisport som underlag.
 

Steningehöjdens sporthall, Sigtuna

Till Steningehöjdens sporthall har vi levererat inredning, sportgolv, ridåvägg, läktare och hoppgropar.


 

Helsingborgs Arena

Detta är en stor arena för internationell idrott, mässor och konserter. Vi inredde omklädningsrum och levererade resultatanläggningar och sporthallsinredning.


 

Luleå Energi Arena

Då Luleå kommun totalrenoverade Luleå Energi Arena fick vi uppdraget att leverera sporthallsinredning och teleskopläktare med 540 sittplatser.